portrætmaleri af Katrine Wettstein

Selvportræt i coronatid

I corona tiden er et nyt selvportræt af Katrine Wettstein opstået.

Kunsten er altid fyldt med overraskelser, specielt når jeg bevæger mig ud i et nyt selvportræt.

Sidste år har været udfordrende på mange måder. Vores børn er ved at bevæge sig godt ind i teenager tågen, hvor vi forældre kun delvist for lov til at være med. Og så er det nok ikke gået nogen forbi, at vores hverdag er blevet temmeligt forandret med den verdens omspændende corona epidemi, selv i vores lille værksteds forretning N!CHEN i Helsingør.

Jeg valgte i i efteråret at søge tilbage til min gamle teenager følelse gennem mit ungdoms lydbånd. Så Sinead O´Conners Lion and the cobra på fulde udblæsning, corona og teenagers omkring mig, så blev mit 2020 selvportræt til.

portrætmaleri af Katrine Wettstein
portræt af Katrine Wettstein

Nogle gange skal jeg nok udfordres lidt, så nye ting kan opstår, det kan være livet selv, mine omgivelser eller en ny opgave, som vores kunder ofte kommer med.

Vi glæder os til at se jer igen i vores, når vi igen må åbne. I mellemtiden sørger vi for, at der bliver nye spændende ting at finde I Nichen- Helsingør.