Ovnsætter

Brændeovne fra Brunner – nu også i Danmark

Herved har vi fornøjelsen at introducere brændeovne fra Brunner her i Danmark!

Brunner er made in Germany og en af de førende producenter inden for brændeovne og ildsteder i hele verden. Indsatsene fra Brunner er af meget høj kvalitet og kan bruges både til akkumulationløsninger og konvektionsovne. Kedelteknik fra Bruner er også noget af det bedste på markedet. Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere akkumulation og konvektion, samt kedelteknik.

Næsten alle indsatse fra Brunner kan leveres med elektronisk forbrændingsluftstyring. 

Vil sige, man tænder op, derefter overtager styringen og sørger for en god forbrænding. Styringen glemmer heller ikke at lukke for spjældet og har en utrolig lang levetid. De første styringer, jeg byggede ind for snart 30 år siden, virker stadigvæk og kunderne er utrolig glad for dem! Indsatse fra Brunner er med til, at jeg som som ovnsætter kan bygge ildsteder lige efter kundens behov. Uanset, om der er tale om klassiske kakkelovne, eller moderne arkitekurløsninger.

Som noget nyt har Brunner udviklet serien “Urfeuer”. Serien går ud på en åben pejs løsning. Den arbejder med en avanceret forbrændingslufttilførsel og giver en åben pejs en højere virkningsgrad end i gamle dage.  Virkningsgraden er dog også her væsentlig lavere end ved et lukket ildsted. Serien er målrettet til folk, som gerne vil have åben ild, uden at der opnås for meget varmetab. Urfeuer bygger primært på en sanseoplevelse.

Et åbent ildsted skaber en helt speciel atmosfære. At fornemme bålet, uden en glaslåge, uden alt muligt teknik er en oplevelse, som er svært at sammenligne med andet.

I N!CHEN  har vi tilsluttet en BSO 3 til vores skorsten. Vi kan også vise dig en HKD insats med varmeakkumulator, så du kan se og røre ved de ting der ellers er skjult i den færdige ovn.  Den samme indsats bruger vi også i Helsingør serien. Kakkelovnserie Helsingør

Her er en lille film, hvor du kan se, hvordan jeg har sæt ovnen  op. Fra fundament til optænding i vores værksted N!CHEN.

God fornøjelse!

Se video her:

Se også www.brunner.eu og få masser af inspiration til dit nye ildsted.

Ovnsætter og fliselægger Richard Wettstein. Kunstner Katrine Wettstein