Bolig – Livsstil

Præg din bolig og indretning

Præg din bolig og indretning

Vi arbejder med specielt bestilte dekorations opgaver til din private bolig  og til dit erhverv.

Dekorationen kan være dit personlige præg til hjemmet, men kan også være med til at bløde en hård arkitektur op og understrege detaljen. Vi arbejder gerne hånd i hånd, og et fint eksempel herpå, er et badeværelse, hvor Richard Wettstein har lagt fliser og Katrine Wettstein har stået for væg dekorationen. læs også under sidste nyt, vægmaleri i badeværelser.

Vi går gerne i arkiverne og arbejder med forskellige stilarter.

valmuer omkring spejl

 

Mosaikbord på bestilling

Som noget nyt er vi begyndt at lave mosaikborde på bestilling. Vi arbejder i forskellige materialer. Designet står Katrine Wettstein for, mens Richard Wettstein står for fugearbejde og finish. Læs også under sidste nyt, Mosaik i Nichen.

Velux vindue indramning

Bestillingen var en dekoration, med udgangspunkt i den eksisterende kakkelovn. Temaet var art dekor og de 4 årstider skulle repræsenteres.

Efter første besøg i hjemmet, udarbejdede Katrine skitser i lille format. Efter at farver og form var blevet aftalt på plads, kunne udarbejdningen af dekorationen udføres.

I dette tilfælde malede Katrine dekorationen på lærred, som Richard efterfølgende spændte op i vindus partierne. Som afslutning blev lister indfarvet, så det endelige resultat blev harmonisk med omgivelserne

Livstræ i kirke og på væg.

 

Hellebæk kirke ønskede sig en konfirmations træ til deres nye menighedsråds hus. Målet var, at have et træ, hvor på konfirmanterne kunne hænge deres tanker, men også at bløde den stramme arkitektur lidt op, og bringe naturen ind i rummet.

Et andet livstræ hænger nu i Østrig.

Det forgivende tema til dette livstræ var:

“Når børn er små giver vi dem rødder, når de bliver store, giver vi dem vinger.”

Først skabte Katrine en lille demo ud fra ovenstående sætning. Derefter blev det endelige træ formet og brændt. Richard stod for montering af værket.

 

Ovnsætter og fliselægger Richard Wettstein. Kunstner Katrine Wettstein