relief i stentøj

Relief i stentøj

Relief har altid været en stor passion for Katrine Wettstein. Nu laver hun dem også i glaseret stentøj.

Temaet, i denne omgang, har været startede med blomster, inspireret at art nouveau, jugendstil, art decor, kært barn har mange navne.

stentøjsrelief
stentøjsrelief af høstanemone

Gennem længere tids eksperimentering med glasur og form, er disse små enkeltstykker på opstået. Det er alle unika, lavet i stentøj.

erantis og vintergækker
stentøjsrelief af erantis og vintergækker

Et stentøjsrelief, som dette af blærekirsebær, har Richard Wettstein nænsomt samlet med epoxy. Relieffet er lige til at hænge op, både inde og udendørs.

relief i stentøj
Blærekirsebær relief i stentøj

Nu har sagn og fortællinger også altid betydet meget for Katrine. Så hvorfor ikke også skabe stentøjsrelieffer af mystiske væsener og gudinder. Således har havets moder Sedna, også kendt som Sassuma Arnaa, også fået sin fortælling sat i form.

Nåpr vi nu befinder os i Danmark, må Katrine naturligvis også udvikle en lille havfrue. Den har allerede fået et nyt lig, da der er forarbejdet til et relief på bestilling.

Hvis du har lyst til at se nærmere på disse fine små relieffer, er de at finde i vores værkstedsforretning N!CHEN, i Stengade 31 f, 3000 Helsingør. Vi glæder os til at se dig og fortælle mere.

stentøjsrelief
stentøjsrelief at havet moder
stentøjsrelief af havfrue
havfrue i stentøj