håndmalede urskiver

Håndmalede urskiver

Et samarbejde mellem Milltree-Watches og Katrine Wettstein

En Regnvejrsdag kom urmager Johan Kvarneberg, der står bag Milltree-Watches, ind i vores værksted og spurgte Katrine, ” hvor småt kan du male- kan du håndmale en urskive ?” Nettop på dette tidspunkt var Katrine Wettstein igang med et vægmaleri i Horserød Statsfængsel, så denne udfordring kunne Katrine ikke modstå. Et nyt samarbejde havde set dagens lys, og Katrine skulle prøve noget nyt, håndmalede urskiver.

Johan har arbejdet som urmager i mere end 14 år, og Milltree-watches er han sidste skud på stammen. Johan har samlet de fineste ure, så hvorfor ikke udstyre disse smukke ure med håndmalede urskiver. Johan har tidligere samarbejdet med forskellige kunstnere, og nu står Katrine altså for skud. For at se, om samarbejdet fungerer, har Katrine håndmalet to urskiver, som Johan på smukkeste vis har samlet.

Herfra er det op til dig og din fantasi, hvordan dit næste ur skal se ud. Du kan vælge alt fra motiv på urskiven, læderremmen, urkassen, indgravering og meget mere. Alle ure bliver håndgraveret med kunstnerens navn og eventuelt urets navn, før det leveres.

Vi glæder os til en ny udfordring.

ure på bestilling
Håndmalede urskiver, birkeskov af Katrine Wettstein, urmager og fotograf Johan Kvarneberg

ure på bestilling
Håndmalede urskiver, cubansk bil, af Katrine Wettstein, urmager og fotograf, Johan Kvarneberg