Fliser – Klinker – Mosaik

Fliser, mosaik, stenbelægninger og keramiske overflader

Som uddannet Fliselægger, har jeg gennem mere end 25 års erfaring samlet specialviden om de rigtige materialer, deres egenskaber, begrænsninger og muligheder. Herunder også utraditionelle blandinger af materialer. Jeg går højt op i pæne afslutninger og materialeovergange.

Det er dog ikke kun den synlige overflade, der er vigtig for mig som Fliselægger. Ikke kun fliserne i deres format, udseende  og kvalitet har ændret sig i løbet af tiden. Der er  sket en enorm udvikling inden for fliseteknik.

Der findes blandt andet et hav af forskellige fliseklæbere, fugemasser og vådrumsmembraner. En af fliselæggerens hovedopgaver er, at finde frem til de  bedst egnede materialer til opgaven. Inden for fliseteknik anvender jeg hovedsagligt produkter fra ARDEX, WEDI og LITOKOL.

Det handler ikke om …bare at få klistret noget op…

Jeg sætter ikke kun pris på den færdige, og i den sidste ende synlige overflade, men bruger rigtig meget krudt på klargøring af undergrunden. Undergrunden skal  være lige så pænt udført, som den færdige overflade, uanset om der i den sidste ende bliver lagt fliser til 40.- eller 40.000.- pr. kvadratmeter. I begge tilfælde er det bedste resultatet afhængig af, at både forarbejde og materialevalg indenfor fliseteknik er optimalt afstemt.

Jeg lægger fliser både for private og erhvervskunder.
Somme tider bygger jeg både ovn og lægger fliser hos samme kunde. Specielt i spa-  og wellnessområderne er ildsteder mere og mere populært. Også brændefyrede saunaovne er mere og mere efterspurgt.

 

 

 

 

Ovnsætter og fliselægger Richard Wettstein. Kunstner Katrine Wettstein