mad lavet på brændekomfur

Brændekomfur

Brændekomfur i N!CHEN

Da vi har fået flere og flere henvendelser fra folk, som gerne vil have et brændekomfur, har vi  udvidet vores sortiment med brændekomfur fra Pertinger

 

Et brændekomfur er ikke bare et gammeldags stykke værktøj i et køkken. Et moderne brændekomfur kan en del mere end det man kender fra det gamle køkken på landet. Lige som med alle slags ildsteder er der memlig også sket en enorm udvikling indenfor brændekomfur.

Et brændekomfur kan sågar danne primærvarmekilden for et helt hus! Energien fra komfuret kan eksempelvis også bruges til at opvarme både brugsvand og resten af et vandbåren varmesystem.

Varmen kan også tilføres en varmeakkumulator som eksempelvis danner en varm væg eller en behagelig siddehjørne.
Denne slags tankegang er nyt for mange her i Danmark. Syd- og Nordpå, bliver denne form for opvarmning dog flittig brugt.

Derfor er vi også meget stolte over at være de første her i Landet, som kan introducere  brændekomfuret i nye klæder! Udover billederne nedenunder vil jeg gerne henvise til Pertingers egen hjemmeside, hvor der er masser af inspiration at hente:

http://www.pertinger.com

Der findes som sagt et hav af forskellige kombinationsmuligheder, hvor komfuret enten er del af et vandbåren system som primær – eller sekundær varmekilde. Eller også et komfur som ved siden af at være en maskine til at lave mad på, også kan tjene som rumopvarmer.

– Både med hensyn til madlavningskomfort, miljørigtig opvarmning og selvfølgelig smagen af maden man får tryllet fra kogepladen eller den åbne ild, er et brændekomfur et must. Et hvert  lille køkken kan derved blive til en gourmetrestaurant 😉 Ideelt også i et sommerhus,  både til opvarmning og madlavning.

Alle Komfurer vi sætter op kan tilpasses og kombineres efter behov.
Det er selvfølgelig også muligt at få bygget komfuret efter mål, både i størrelse og udformning.
På billederne nedenunder kan et lille udpluk af mulighederne ses.

 

 

 

Ovnsætter og fliselægger Richard Wettstein. Kunstner Katrine Wettstein