Nichen31f-Helsingør 31 f

NICHEN, butikssalg

NICHEN er et værksted, der også rummer butikssalg.

N!CHEN er en værkstedsforretning, og derved et dejligt rod af ting, der bliver skabt, af kommende projekter og ting, der netop er færdige. Alle vores egne varer er håndlavet og derfor unikums. 

Vi viser løbende nye varer på vores facebookside og på instagram: nichen_helsingoer. Er der et lille kunstværk du er interreseret i, kontakt Katrine pr. mail eller telefon.  Vi tager gerne imod specialbestillinger.

i N!CHEN har vi naturligvis også brugskunst til at tage med hjem. Måske har du lige brug for en værtindegaver eller en fødselsdagsgave på vejen, så kik forbi. 

Vores fladfisk i stentøj er efterhånden blevet et samleobjekt, både for herboende og turister, der vender tilbage hvert år. Derfor har vi udvidet med andre fisk, vandmænd, søheste, søpindsvin og andet godt fra havet, så der altid er nyt at samle på.

havtema
alt godt fra havet

Desuden laver vi fod og hånd aftryk på bestilling, navneskilte og husnumre. Kom med din idé, og måske kan vi sammen finde en løsning.

troldehusnummer
toldehusnummer på bestilling

Nedenfor ser du et lille udvalg af vores varer fra N!CHENS værkstedsbutik. 

 

I N!CHEN kan du desuden finde et lille udvalg varer fra keramikeren  Ida Bjørn.

ida bjørn kopper
Ida Bjørn

Mange af vores kunder efterlyser forskellige reservedele til deres gamle ovne.

Denne slags kan somme tider være svært. Her i N!CHEN hjælper vi gerne videre! Vi har et kæmpe netværk af fagfolk, som vi har et tæt samarbejde med, så chancen for at vi finder den del du mangler er stort. Det kan være alt fra hængsler til gamle låger til nye inderlåger eller keramikglas efter mål.

Ovnsætter
Røg er tabt energi

Hvis reservedelene til netop din ovn er udgået som standardvare, er der også mulighed for at få delene fremstille efter mål.

 Alle reservedele er bestillingsvare og kan som regel skaffes indenfor et par uger. Tag gerne billeder og mål, så vi kan få fat i delene hurtigst muligt. Richard Wettstein kommer selfølgelig også gerne forbi for at måle op og installere de nye dele.

Ovnsætter og fliselægger Richard Wettstein. Kunstner Katrine Wettstein