facademaleri

Facade- og vægmaleri, dekoration og skilte

Facade- og vægmaleri, dekoration og skilte

Skab en unik stemning omkring dit hjem eller din forretning med håndmalede facade- og vægmaleri og skilte. Sammen udvikler vi det univers, som du ønsker at præsentere. 

Jeg arbejder ofte med hele løsninger, hvor facademaleriet og skilte bliver afstemt. Kan jeg ikke løse opgaven håndværksmæssigt, bruger jeg ofte Richard Wettstein´s store håndværksmæssige viden og kunnen, for at opnå de bedste resultater.

Et fint eksempel på em kombineret facade skilteløsning er mit arbejde for Artistico og Divina i Espergærde. Se mere under sidste nyt og følgende link: http://wettstein.dk/facademaleri-til-divina-pizza-og-birra/

Jeg går gerne i de historiske arkiver, for at finde den helt rette løsning i forhold til dine visuelle ønsker og respekt for den arkitektur, dekorationen bliver omgivet af. derfor arbejder jeg med forskellige stilarter og malemedier.

Facademaleri

Her er taget en gammel tradition op, kalk kasein på facade og vægge.

Til forskel fra et individuelt kunstværk, ser jeg det som en af dekorationsopgaves vigtige kvalitet, ad den går i dialog og bliver tilpasset med sine omgivelser. Dette gøres gennem farvevalg, formgivning og tema og stilvalg.

Udendørs facadearbejde foretages kun i frostfrie perioder, men kan med fordele planlægge i god tid.

Vægmaleri og indendørs dekoration

Kan jeg i modsætning til facademaleriet lave hele året rundt. Jeg skal naturligvis have kendskab til grundfladen, så som om den er malet med: plastikmaling-kalket-pudset væg eller ubehandlet træ dør.

Skilte

Skiltemaleri laves normalt på træskilte, med kalk kasein maling og efterbehandling med linolie, eller med binder tilsat farven alt efter behov.

Skiltene bliver lavet efter mål og kundens egne ønsker om stil, farver og design. Skiltene er en del af identitetsdannelsen, og dette med”gammeldags”  håndmalede træskilte er en gammel tradition, vi i N!CHEN har taget op igen.

Skilte laver jeg ofte i forbindelse med facade malerier, men kan naturligvis også bestilles for sig selv.

Inden jeg udarbejdet dit eller din virksomhed skilt, er det vigtigt, at du gør dig bevidst om. farveholdning, skriftstil, tema og formål. Jeg skal naturligvis vide, om det skal hænge inde eller ude og om der skal kunne stives på det. Sammen laver vi et udkast, som jeg arbejder videre på i mit værksted. Jeg kommer gene forbi og ser, hvor skiltet skal bruges, eller du kan sende billeder af omgivelserne.

 

Ovnsætter og fliselægger Richard Wettstein. Kunstner Katrine Wettstein