Samarbejdspartner

Her er et lille udpluk af vores samarbejdspartnere, som vi genre vil anbefale. De er allesammen nørder indenfor deres fagrupper og følger opgaverne til døren.

 

Brunner

 Brunner er den bedste producent, hvad indsatse for ildsteder angår. Brunner producerer både støbejernsindsatse og pejseindsatse i stål. Der er stortset ingen producent indenfor denne branche, som ikke prøver at kopire Brunners produkter. Jeg foretrækker med stolthed originalen. Men se selv: https://www.brunner.de/

 

Jens
Jens

Friesentöpferei Niebüll Sammen med Jens fra  det Nordtyske Niebüll er jeg gået igang med at udvikle en ny kakkelovnserie. Serien “Helsingør” kan følges  under Ovnsætternes del af hjemmesiden her. Jens er Keramiker og alle kakler bliverer håndmodelleret.Få mere inspiration til din egen kakkelovn her: www.friesentoepferei.de

 

Vangehus brænde

Brændeforhandler: www.vangehus.dk
Vangehus fører brænde af høj kvalitet og leverer den vare du bestiller. Man er altid velkommen til at kigge forbi og se hvad man får leveret. Ved besøget får man også  et indtryk af, hvor meget arbejde der egentlig ligger bag det, du i sidste ende lægger i ovnen. Udover det har de bark og træflis til haven. Fra medio November og op til Juleaften kan man også købe juletræer og pyntegran der.
– Absolut et besøg værd!

HYGGELlogo2400×800
Hyggel

Hyggel er en ny forretning i Japan, af parret Masahiro og Ayana Ino. Forretningen forhandler på nuværende tidspunkt hovedsageligt keramiske ting fra Europa, med fokus på Danmark og Sverige. Romancen om  Europa, historie, antik og loppemarked er ledetråden i Hyggel. Fra N!CHEN har Masahiro og Ayana valgt et lille sortiment af vores keramik.

 

Tipperup Høkeren

Specialbutik for bygningsbevaring: tibberuphoekeren.dk
Høkerens butik her i Helsingør er et unikt sted.  Jo, det er en specialbutik for bygningsbevaring, vil sige originalbeslag, gammeldags byggematerialer, lyskontakter, linoljemaling og meget mere…Det som folk efterhånden også begynder at forstå er, at mange af de “gammeldags” materialer faktisk også er væsentlig bedrer og sunder at have i lejligheden eller huset, end meget af det nye.
Så vi sender ikke kun dem der restaurerer gamle bygninger til Mogens, men også dem der bygger nyt. Natur Tempera maling for eksempel, er nemlig også rigtig godt i nybyggeri, selvom den måske umiddelbart virker gammeldags. Jeg ville næsten sætte skråtstreg efter bygningsbevaring og tilføje: gedigen nybyggeri. Men se og prøv selv 😉

 

Helsingør flisecenter
Helsingør flisecenter

Helsingør Flisecenter : www.fliser.nu
Flisecenteret her i Helsingør skaffer stortset alt indenfor fliser og byggekeramik. I modsætning til mange af de store kædeforretninger, som stortset holder sig indenfor den aktuelle standardvare, (mest i 2. sorteringsklassen),  får man et helt andet sortiment der. Det gælder både “det nyeste af det nye” men altså også det som for længst er udgået de andere steder. Ja, her får man også en gammel “Hasle” klinker til sålbænken, der blev lavet i 60´erne.  – Men altså også den fineste og nyeste glassmosaik ved siden af.
Alle medarbejdere fra lager til ledelsen er utrolig venlig og behjælpelig.

 

Peter Knudsen
Peter Knudsen

Rådgivende Ingeniør Peter Knudsen www.peterk.dk. Her i N!CHEN mødte vi Peter i 2013 i forbindelse med en størrre ombygning for en Privat byggeherre. Peter er ikke kun god til statiske beregninger, han er en af de få rådgivende ingeniører vi mødte, som er i stand til at forstå, hvad kunden gerne vil have. og samtidig ved, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Han sætter sig ind i opgaven og ser på den som håndværker, ingeniør og,  sidst,  men ikke mindst: bruger.

 

Stine Lindborg
Stine Lindborg

Grafisk designer Stine Lindborg. – Visuel kommunikation: stinelindborg.dk
Stine skaber ikke bare et Logo, hun arbejder med virksomhedsidentitet. Stine går op i sit arbejde helt ned til den sidste detalje. Når man ser på Stines hjemmeside bliver man overrasket over hvor mange velkendte Logoer man finder der. Fra TDC til Northern VO …. all made by Stine.

 

Ida Bjørn
Ida Bjørn

Keramiker Ida Bjørn: www.ida-bjorn.dk
Et lille udpluk af hendes arbejde kan ses / købes her i N!CHEN. Ida Bjørn har et imponerende værksted og har netop startet en helt unik produktion af håndmalet porcelæn.

 

Pernille Emborg
Pernille Emborg

Pernille Emborg, byggestyring for Private: k-konsult.dk
Pernille har været projektleder i entreprenørbranchen og er nu selvstændig som byggeleder for Private.
N!CHEN mødte Pernille i 2012 og vi har haft glæde af hinanden lige siden. God byggestyring forkorter arbejdsprocessen og øger kvaliteten. Så udgifterne til Pernilles arbejde tjener sig hurtig ind i byggeriets forløb.

 

 

vindu
Bjørn Cordes

Snedker og Tømrermester Bjørn Cordes: Mobil 30285466
Bjørn har ingen hjemmeside, han har altid travlt, så www.delen har han ikke tid til 😉
Vi har igennem de sidste år haft flere projekter sammen, både stort og småt. Bjørns speciale er nye vinduer efter gammelldags maner. Historisk korrekt profilering af lodpost, indfatning, og alle andre lister rundt om og ind i vinduet, linolje, kitfals, beslag og tjæret værk som stopmateriale er standard.
Mange tømrer arbejder efterhånden stort set kun med gipsplader og stålreglar. Bjørn holder sig til træ.

Omtale i visitnordsjaelland.dk. Campaya.dk, Ardex.dk

Ovnsætter og fliselægger Richard Wettstein. Kunstner Katrine Wettstein